Gyenge kezdés: a DVTK harmatos játékkal vereséget szenvedett a Felcsúttól a nyitányon

Megosztás

Alig jelentett veszélyt a vendégek kapujára a DVTK és úgy szenvedett vereséget, hogy a Puskás a második félidőben szinte semmit nem csinált.

A két kezdőcsapatban összeadva hét magyar játékos lépett pályára a mérkőzésen, a Diósgyőrben akadt több magyar. Az első félidőben a Felcsút szerezte meg a vezetést, a félidőben is vezetett korai góljával vendég gárda. A DVTK cserékkel próbált javulást elérni negyed órával a lefújás előtt, de a Puskás Akadémia könnyedén tartotta előnyét, a hazaiak kevés veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Az utolsó tíz percre némileg megélénkült a játék, kicsit végre támadóbban lépett fel a DVTK, helyzetek is adódtak. Ezeket azonban mind elpuskázták a hazaiak, miközben a szurkolók türelme kezdett elfogyni és fémpénzeket dobáltak be a pályára. Az eredmény a továbbiakban a hat perces ráadás ellenére sem változott, kikapott a Diósgyőr a PAFC-től.

Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia: 0-1
Gólszerző: Slagveer (8. perc)

Bővebben:

OTP Bank Liga 1. forduló

Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC 0-1 (0-1)

Miskolc, DVTK Stadion, 7579 néző. Játékvezető: Berke Balázs (Buzás Balázs, Szert Balázs).
DVTK: Karlo SENTIĆ – FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, HOLDAMPF Gergő – LUKÁCS Dániel, Argyris KAMPETSIS, Jérémie OBOUNET. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
PAFC: MARKEK Tamás – SZOLNOKI Roland, Wojciech GOLLA, Patrizio STRONATI, Brandon ORMONDE-OTTEWILL – BATIK Bence, Jakub PLŠEK – Jonathan LEVI, CORBU Marius, Luciano SLAGVEER – Lamin COLLEY. Vezetőedző: HORNYÁK Zsolt.

Csere: Vladislav KLIMOVICH helyett Rudi POŽEG VANCAŠ és Jérémie OBOUNET helyett GERA Dániel a 63., SZOLNOKI Roland helyett Quentin MACEIRAS és Jonathan LEVI helyett KOMÁROMI György a 69., HOLDAMPF Gergő helyett BÉNYEI Ágoston, Argyris KAMPETSIS helyett Bright EDOMWONYI, Luciano SLAGVEER helyett Jakov PULJIĆ és Lamin COLLEY helyett Artem FAVOROV mind a 78., LUKÁCS Dániel helyett Elton ACOLATSE a 82. percben. (Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek